ChrisCraft boot stofferen
Rol Stof

Compleet Stofferen van een Boot, Type Chris craft

Een boot type Chris Craft helemaal opnieuw mogen stofferen. Dit was een uitdagende klus omdat de klant ook nog wat heeft aangepast aan de boot zelf wat dan weer doorgevoerd moest gaan worden in de kussens. Om dit goed te doen ben ik bij de klant aan boord geweest om alles te zien en op te meten. En ook gelijk de skai kleur uitgezocht met het motief. 

ChrisCraft boot stofferen

Alles is custom made aangepast

De klant had de achterbank en het zonnedek van de boot aangepast. Een bredere zit gedeelte en het zonnedek moest gelijk lopen met de rug van de bank. En tussen beide gedeelte van het zonnedek ging de klant een teakhouten loop pad maken. Het zonnedek is dus verhoogt gelijk aan de rugleuning en verlengd. Maar door de vormen van de boot is het polyether precies op maat gemaakt. Doormiddel van een koppelrits kan het extra gedeelte van het zonnedek ook weer eraf gehaald worden. Zo denken we graag mee met de klant.

ChrisCraft boot stofferen
ChrisCraft boot stofferen

Van logo borduren tot accent bies

Met een witte bies, een mooie accent kleur passend bij de kleur van het skai. Creëer je mooie lijnen die de vorm van de kussen mooi accentueert. En deze combinatie met het ruit motief skai maakt het een mooi geheel.

Op de kuipstoelen en achterbank is het logo van Chris Craft erin geborduurd met een mooie zilveren kleur.

Weer een mooie interieur afgeleverd, qua kleur, vorm en wens van de klant wat de boot helemaal compleet maakt.

ChrisCraft boot stofferen