Fairline Targa gestoffeerd

Compleet Fairline targa 43 opnieuw gestoffeerd

De Fairline targa 43 is niet te missen in de haven. Deze boot van bijna 14 meter is elegant, sportief en heeft grote ruimtes die comfort maximaal garanderen. Waar de klant eerder de boot opknapte met nieuw teakhout, werd ons gevraagd de bekleding te vernieuwen met de elegantie van de eerdere stoffering. We gingen aan de slag met de rondzit, bestuurdersbank en het zonnedek. Dit alles natuurlijk met bijpassende bedrukking van het logo, volledig passend bij deze Fairline targa 43.

Fairline Targa gestoffeerd

Jouw wens, ons werk

Voor deze aanvraag gingen we aan tafel met de klant om zo samen de wensen te bespreken. Welke vlakken en delen worden gestoffeerd, met welke stof, en hoe de bies zou lopen over de bank en het zonnedek. Samen gaven we betekenis aan de wensen, waar de inmeting op volgde.

Fairline Targa gestoffeerd
Fairline Targa gestoffeerd

Van haven naar atelier

Stofferen is ambacht. Daarom vragen wij de klanten altijd de te bekleden elementen te demonteren en naar ons atelier te brengen. Hier kunnen we de eerder gemaakte mallen na inmeting direct toepassen en bijstellen waar nodig. Alles voor optimaal, passend resultaat. Het polyether van de rondzit werd doorgezaagd in verband met  de trekstroken. Alles werd geknipt. Zichtstroken, de bies en het gaas werden aan elkaar genaaid.

Fairline Targa gestoffeerd
Fairline Targa gestoffeerd

Naast het eerder opgeknapte teakhout, is de bekleding een kers op de taart voor deze Fairline targa 43. Is het interieur van jouw boot ook toe aan een make-over? Stoffeerderij Vonk staat, met meer dan 20 jaar ervaring, klaar voor jouw vragen over stoffering en herstoffering.

Fairline Targa gestoffeerd